Υπηρεσίες του Giasenamono

gamos5

Creative Ideas

Eίτε πρόκειται για το γάμο, τη βάπτιση ή το παιδικό party,  ΌΛΑ ξεκινούν από μια ιδέα! Ένα μοναδικό θέμα που σας εμπνέει και που ταιριάζει στο ύφος και τον χαρακτήρα σας. Στις υπηρεσίες του giasenamono,η ομάδα μας σκέφτεται και σας προτείνει διαφορετικές λύσεις για κάθε ξεχωριστή στιγμή , εξυπηρετώντας κάθε σας προσδοκία.

Creative Design

Ανάλογα με το θέμα που θα επιλέξετε, προσαρμόζονται όλες οι απαιτούμενες παραγωγές , από την πρόσκληση και την μπομπονιέρα μέχρι τα διακοσμητικά υλικά , στοχεύοντας σε ένα ενιαίο και καλαίσθητο αποτέλεσμα που χαρακτηρίζει την προσωπικότητά σας. Ένα μοναδικό θέμα που σας εμπνέει και που ταιριάζει στο ύφος και τον χαρακτήρα σας.

gamos2
gamos7

Productions with quality standards

Η ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων μας αποτελεί εγγύηση και δέσμευσή μας , από τα πρώτα λεπτά που θα ξεκινήσει η παραγωγική διαδικασία μέχρι τη στιγμή της παράδοσης.

Delivery On time

Η τήρηση του χρονοδιαγράμματος για τις παραδόσεις αποτελεί κύριο μέλημά μας και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της σωστής οργάνωσης και της έγκαιρης ανταπόκρισης.

gamos6

Γάμος

Μια εικόνα, μια εποχή, ένα αγαπημένο χρώμα, μια απλή φράση, μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση.

Βάπτιση

Τι πιο σημαντικό από την βάπτιση του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσάς σας! Όλα ξεκινούν από μια ιδέα, που ταιριάζει στο αγγελούδι σας.

Θεματικά Party

Τα πρώτα του γενέθλια… μια ξεχωριστή εμπειρία για τα πιτσιρίκια σας και μια πραγματικά αξέχαστη ανάμνηση για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Γλυκές Απολαύσεις

Τα πρώτα του γενέθλια… μια ξεχωριστή εμπειρία για τα πιτσιρίκια σας και μια πραγματικά αξέχαστη ανάμνηση για εσάς και τους καλεσμένους σας.