Τρόποι Αποστολής giasenamono.gr

Παράδοση από το κατάστημα μας (Δημητριάδος 217, 38221 Βόλος) ημέρες & ώρες λειτουργίας καταστημάτων. Οι τρόποι αποστολής Giasenamono.gr δίνουν την δυνατότητα να πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα γρήγορα και αξιόπιστα με Courier (Γενική ταχυδρομική, ACS ή ΕΛΤΑ) ή με πρακτορείο Μεταφορών. Τέλος για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση μπορείτε να επιλέξετε εσείς τον τρόπο αποστολής.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 1 – 2 εργάσιμες ημέρες για Αθήνα, Θεσσαλονίκη και τα υπόλοιπα μεγάλα αστικά κέντρα, και 2 – 3 εργάσιμες ημέρες για νησιωτικούς προορισμούς και απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές. Για αποστολές εκτός Ελλάδας ο χρόνος είναι από 2 έως 5 εργάσιμες μέρες. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις  λόγο απεργιών  ή άσχημων καιρικών συνθηκών.

Σας στέλνουμε επιβεβαιωτικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει αμέσως μόλις η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην μεταφορική εταιρεία και είναι προς αποστολή, αναφέροντας τον αριθμό φορτωτικής ώστε κάθε στιγμή να γνωρίζετε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αποστολή σας. Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε όποιο σημείο στο κόσμο κι αν βρίσκεστε. Αποστολές γίνονται με EMS (ΕΛΤΑ) ή με δική σας επιλογή τρόπου αποστολής.

Μετά το πέρας της παραγγελίας σας λαμβάνεται με e-mail εντός δύο εργάσιμων ημερών το ακριβές ποσό εξόδων αποστολής. Το κόστος αποστολής υπολογίζεται από το βάρος των προϊόντων καθώς και από τον όγκο αυτών. Παρά ταύτα στον παρακάτω πίνακα βλέπετε ένα ενδεικτικό κόστος μεταφορικών ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σας.

Έξοδα Courier | Giasenamono.gr
Πίνακας Κόστους Αποστολών

Οι παραπάνω τιμές είναι σε ευρώ και περιέχουν ΦΠΑ 24% εκτός από τις τιμές των ΕΛΤΑ όπου δεν υπάρχει χρέωση ΦΠΑ.Το κόστος αντικαταβολής για αποστολές στην Ελλάδα είναι 3,5€. Για αποστολές στο εξωτερικό δεν ισχύει η πληρωμή με τη μέθοδο αντικαταβολής.

Για παραγγελίες εξωτερικού τα προϊόντα αποστέλλονται με ευθύνη του πελάτη και δεν αναλαμβάνουμε την υποχρέωση αντικατάστασης τους λόγω υψηλών μεταφορικών. Ενημερώνουμε έγκαιρα τους πελάτες για τυχόν εύθραυστα  ή ευπαθή προϊόντα πριν την εκτέλεση της παραγγελίας τους.